Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Gerçeğe çağrı izle
10 novembre 2012

Gerçeğe çağrı izle

article-2195984-14BC39A4000005DC-13_634x422[1]

Burada eylem neredeyse tüm global bir biyolojik savaş sonrasında yaşanmaz Earth ile, kesinlikle toprağa olduğunu. Yaşamak için sadece yerlerinden dünyanın merkezine geçerek inanılmaz seviyede hızlı, süper boy asansör aracılığıyla birbirleriyle bağlantı, bir ağır nüfuslu İngiltere ve Avustralya vardır.
Ne yazık ki, Londra'nın orijinal mekanlara çok kültürlü, küresel endüstriyel tat katmanları altında yalan gibi mizah ve korku oluşturmak için hiçbir girişimi. Çoğu Ridley Scott klasiği Blade Runner gibi çok fazla değil görünüyor.
Adlı özgün bir yönetmen Paul Verhoeven, Bay Hassas olmayabilir, ama yeni bir - Yanıltıcı adında Len Wiseman - Bir ironi içermeyen, ruhsuz teknisyeni. O sürekli coğrafya kurmak için başarısız olur ve bu yüzden frenetically sık sık oluyor ne işe imkansız eylem düzenler.
Hiçbir mizah bu sefer var '. Bir boşanma düşünün': Orijinal sürümü en Arnie tek-liner duygusuz ile eşi kılığında suikastçi oynadı Sharon Stone, öldürdüğü zaman değil, bir dil-in-yanak mizah vardı bunu yapan şirket, Orjinal Filmleri adını saymak sürece.

Farrell Arnie daha çok yönlüdür ve sonsuz daha etkileyici kaşları var, ama o fütüristik bir çin dükkan ile azgın bir boğa şaşkın andıran Governator güvenlik açığı, yoksun. Biz Arnie hakkında daha fazla umursamaz.
Yönetmenin eşi Kate Beckinsale gelince, o atletik olabilir, ama Sharon Stone cazibesini yoksundur. Ve Jessica Biel, kahramanımızın sevgi ilgi olarak, tamamen ilgi çekmeyen.Orijinal filmin başarısız büyük üçüncü hareket anti-doruk oldu.Yeni sürümü olduğunu düzeltmek için hiçbir şey yapmaz, ve kötü adam taktikleri daha saçma.
Yönetmen açıkça piroteknik script bayağılık ve mantık dışılığını gizlemeye umuyor. Onlar yok.
Büyük para harcanan olmuştur sanki bu remake görünüyor ve ilk saat için izlenemez bulunuyor. Ama karartıcı gerçekleştirilmesi bu tekrarlı buluş için eylem yerine, ve dramatik çatışma için mücadele, kovaladığı dolu video oyunları bir dizi gibi olduğunu devreye giriyor.
Yeni Total Recall tamamen unmemorable olduğunu. The Amazing Spider-Man ile, artık bu Bourne Legacy ve 2012 gereksiz remake yılıdır.

izle : Gerçeğe çağrı izle

Publicité
Publicité
Commentaires
Gerçeğe çağrı izle
Publicité
Archives
Publicité